BESTILL EN NY KONTO PÅ MIN BABYBOK>>
Velg kontotype og bestill aktiveringskode.
SETT OPP KONTO med aktiveringskode>>
Velg brukernavn og passord. Du behøver en aktiveringskode, som du mottar etter at du har bestilt (eller som du har fått i gaveeske).
BESTILL Min Babybok GAVEBOKS>>
Gi bort Min Babybok i gave i eksklusiv gaveeske.
LOGG INN PÅ MIN BABYBOK >>

Følg oss på facebook:
 

Om Min Babybok:
Vanlige Spørsmål >>
Skattejakt
Gave til nyfødt baby
Dåpsgaver - gavetips til ...
Gaveideer til babyshower
Om minbabybok >>
Fordelaktige tilbud på utskriftservice og profesjonell innbinding av boka >>

Min Babybok på andre språk:
Vil du gi bort Min Babybok til noen som vil lage boka på dansk, svensk, finsk eller engelsk? - Nå kan du kjøpe gaveeskene med Min Babybok på andre språk:
Bebisboken.se
Min Babybok på svensk
Dinbabybog.dk
Min Babybok på dansk
Vauvakirja.com
Min Babybok på finsk
Bookaboutbaby.com
Min Babybok på engelsk

Våra partnere:
Skattejakt
Skattejakt for barna!
Med vår ferdige skattejakt arrangerer du en profesjonell og morsom skattejakt for barna på bare noen minutter! Skattejakten er klar til bruk og fungerer i alle hjem. Du tilpasser selv lengde og vanskelighetsgrad ved å velge bort ledetråder. Perfekt til barneselskapet, bursdagen eller i jakten på påskeegget!
http://www.grapevine.nu/norge
mordmysterie
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en utfordrende, morsom og enkelt gjennomførbar mordgåte til middagen. Mordet på Mystery Manor krever ingen utkledning eller skuespillerinnsats av gjestene, men er et vrient mordmysterie som alle kan være med å løse. Grapevine.nu/norge
 

Mitt første år bok
Gave til nyfødt
Fyll-ut-bok
Dåpsgaver
Babyshower
Twitter
Globetrotter?
Allaminaresor.se namntavla
 
© www.minbabybok.com | Mirago Media AB

Baby shower

Baby shower er en amerikansk tradisjon som blir gradvis vanligere også i Skandinavia. Grunntanken var at mødre og blivende mødre kunne snakke sammen og dele erfainger mødre imellom. Omtrent som en foreldregruppe uten fedrene. Med de amerikanske TV-serienes inntog i vårt hverdagsliv har det blitt vanligere og vanligere at man arrangerer babyshowers også i Skandinavia. En babyshower holdes vanligvis noen måneder før beregnet fødsel, men man kan også ha det ganske snart etter at den nye babyen har kommet. Ofte er det nær slekt eller venner som arrangerer baby showeren slik at den blivende moren får være i sentrum uten å måtte gjøre jobben selv. Tidligere var det bare mødre som var delaktige i babyshoweren men i dagens litt mer likestilte samfunn kan også fedrene være med!

 

Baby shower leker & aktiviteter

Ofte pleier man arrangere noen morsomme små aktiviteter eller leker som dreier seg om den blivende moren og den kommende babyen, som:
Gjette vekt og lengde og kjønn (om man ikke har fått vite dette) på babyen.
Gjette hvilken dato babyen kommer.
Gjette morens mageomkrets.
Gjestene skriver ned lykkeønskninger for den kommende babyens liv.
Her finner du hundrevis av leker og aktiviteter for babyshowern>>

Baby shower tips

Man byr valigvis ikke på noen store måltider på en babyshower, men serverer kaffe eller litt fingermat. Tanken er jo at man skal gjøre det enkelt for den ventende og kan man ordne det et sted som ikke er den blivende morens hjem så er jo det å foretrekke, ellers blir hun kanskje stående der med oppvasken og ryddingen etterpå og det er jo absolutt ikke meningen.

Presanger til baby shower

Man gir tradisjonelt en gave til moren og babyen på baby showeren. Alt som passer til en nyfødt baby passer som gave. Klær, leker, et koselig pledd... Visse ting er mer populære som gaver til babyshower enn andre. Her finner du en topp ti- liste med babyshower- presanger til den blivende moren>>.
 
 
Nyhet! Last inn bildene i Minbabybok.com fra Instagram via iPhone og Android.
baby shower

BESTILL MIN BABYBOK HER>>
oppgaver til rebusløp
Skattejakt: Prinsessemysteriet
Prinsessemysteriet er en morsom skattejakt der alle prinsessene får hjelpe prinsesse Lilja, Fiola og Linnea på slottet Morgendugg med å befri vennen deres prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til frosk og låst inn i slottets høyeste tårn.
Prinsessmysteriet for 4-6 år>>
Prinsessmysteriet for 7-10 år>>
Skattejakt for barna
Med vår ferdige skattejakt arrangerer du en profesjonell og morsom skattejakt for barna på bare noen minutter! Skattejakten er klar til bruk og fungerer i alle hjem. Du tilpasser selv lengde og vanskelighetsgrad ved å velge bort ledetråder. Perfekt til barneselskapet, bursdagen eller i jakten på påskeegget!
Bestill skattejakten>>
Fotopoengjakt
En morsom poengjakt ved hjelp av kamera. Innenfor en viss tidsramme skal laget løse et visst antall bilde- og filmoppgaver- for å vinne kreves en god strategi, at man tør å gi av seg selv og viser masse kreativitet. Passer perfekt på de litt større barnas bursdager eller fester- fra 10 år og oppover.
Les mer og bestill>>
leker til barnebursdag
Barneselskapspakke: Safariselskap
La barna begi seg ut på safari og løse seks spennende utfordringer. Hvert barn får et safaripass som de limer dyremerker i. Du får alt du behøver, fra invitasjonskort til ferdig aktivitet med ufordringer, safaripass, dyremerker, diplom og til og med en liten malebok som alle kan ta med seg hjem.
Les mer og bestill>>
barneselskap aktiviteter
Skattejakt for barna UTENDØRS
En kjempemorsom skattejakt for barna, som skal skje utendørs. Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Perfekt til bursdagen eller for å gjøre familiefesten enda morsommere for barna.
Bestill skattejakten>>
bursdag oslo
Rebusløp: Hvem er jeg?
En morsom dyrequiz! Spørsmålet er Hvem er jeg? Og svaralternativene er i bilder. Det er derfor denne quizen er spesielt morsom også for de små barna. De litt større barna leser de korte ledetrådene selv. Passer for barn fra 3 år. Rebusløp oppgaver for barn, tema rebusløp, rebusløp oppgaver
Les mer og bestill>>

 

Fest rebusløp Underholdning skattejakter Moro
Hos Grapevine.nu/norge finner du nedlastningsprodukter for fest, underholdning og moro!
Hos Grapevine.nu/norge finnes noe for enhver. Du søker fram produktene enten ved å velge en kategori - skattejakter, mordmysterier, prøvesmaking, quiz eller rebusløp, eller så velger du å søke ut fra hvem du søker under underholdningen for
Skattejakt for barna!
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor

 
Powered by Olark