Utskrifts- og innbindingstjeneste
Når du er ferdig med boka, kan du skrive den ut selv på din egen skriver så mange ganger du vil. Du klikker bare på "skriv ut" og velger hvilke sider du vil skrive ut, og trykker på knappen.

Vil du ha boka utskrevet, innbundet og ferdig levert, kan du bestille dette under. Vi tilbyr ulike typer innbinding, og din bok skrives ut dobbelsidig i farge på litt tykkere (135g) papir.

Før du bestiller utskrift og innbinding, må du gå inn på siden "Skriv ut boka" og lagre den i pdf-format. Da velger du hvilke sider du vil ha med i boka og huker av for alternativet rutan som gjør boka tilgjengelig for administratøren, slik at vi får tilgang til filen din.
*) Priseksempel ved 70 sider
OBS! Det er viktig at du ser gjennom boka!
Vi ber deg se nøye gjennom pdf-filen og gjerne skrive den ut hjemme og se gjennom,  før du gjør den tilgjengelig for oss. Slik pdf-filen ser ut, vil din utskrevne bok se ut, du tar selv ansvar for at filen du sender til oss ser ut slik du ønsker. Kontrollér derfor gjerne at alle sidene ser ut nøyaktig som du vil ha dem, og korrekturles teksten din.
Priser
Prisen på boka avhenger av hvor mange sider du har laget, og hvilken innbinding du velger. Du ser priseksempler under.
Antall sider Ring-
binding
Innbundet med hardt omslag i linstruktur
40 169:- 187:-
50 204:- 222:-
60 239:- 257:-
70 274:- 292:-
80 309:- 326:-
90 344:- 361:-
 
Porto på 45 kr pr bok kommer i tillegg.
 
Antall sider
Prisen på din bok varierer avhengig av hvor mange sider du har i boka. For at vi skal kunne beregne din pris, fyll ut antall sider i boka (du ser dette enklest i pdf-filen eller på Skriv ut boka-siden.). Om sideantallet ved utskriften avviker fra det du har angitt, justeres prisen etter faktisk antall sider.

BESTILL BØKER:  
Fyll ut antall sider i boka (se over)
Trådinnbinding, fyll ut antall bøker
Innbundet bok med hardt omslag i linstruktur, fyll ut antall bøker
Velg farge på omslaget (for innbundet bok) Rødt Svart Blått
Jeg har kontrollert boka, og tar ansvar for at den ser ut slik jeg vil. Jeg har gjort bokfilen tilgjengelig for administratøren ved å huke av i ruten på ”Skriv ut boka”-siden.
Fyll ut din kontaktinformasjon:
Fornavn:
Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Sted:
E-mail:
 
Grapevine.tv Goodies.nu Fira Fest
Skriv ut målarbilder och personliga sagor eller skattjakter