dåpsgave

Grapevine Norge

Grapevine Sverige
Grapevine Danmark
Grapevine.de

Firafest festtips
Goodies Pyssel och aktiviteter

Om Min Babybok:
Vanlige Spørsmål >>
Gave til nyfødt baby
Dåpsgaver - gavetips til ...
Gaveideer til babyshower
 
 

Min Babybok på andre språk:
Vil du gi bort Min Babybok til noen som vil lage boka på dansk, svensk, finsk eller engelsk? - Nå kan du kjøpe gaveeskene med Min Babybok på andre språk:
Bebisboken.se
Min Babybok på svensk
Dinbabybog.dk
Min Babybok på dansk
Grapevine Nederland
 

 
 
 
Skattejakt
Skattejakt for barna!
Med vår ferdige skattejakt arrangerer du en profesjonell og morsom skattejakt for barna på bare noen minutter! Skattejakten er klar til bruk og fungerer i alle hjem. Du tilpasser selv lengde og vanskelighetsgrad ved å velge bort ledetråder. Perfekt til barneselskapet, bursdagen eller i jakten på påskeegget!
http://www.grapevine.nu/norge

Mitt første år bok
Gave til nyfødt
Fyll-ut-bok
Dåpsgaver
Babyshower
 
© www.minbabybok.com | Mirago Media AB

Tips til dåpsgave som varer lenge, som blir satt pris på både av foreldrene og barnet når det blir litt eldre.

Leter du etter en fin og verdsatt dåpsgave? Da foreslår vi en moderne variant av fyll-ut-boka om babyens første år. Hos Min Babybok får du kjøpt en gaveeske som inneholder alt man behøver for å lage en bok på nettet om barnets første år. Man laster opp bilder, skriver inn tekst og informasjon i løpet av året som har gått. Når man er ferdig, kan man velge å skrive ut boka selv, eller få den utskrevet og innbundet. Dette er en perfekt og veldig populær dåpspresang og dåpsgave.

 

Dåpspresanger og dåpsgaver

Skal du i barnedåp i nærmeste framtid og behøver tips til hva man kan gi babyen i dåpspresang eller i dåpsgave? Da har du kommet rett, her finnes noen forhåpentligvis givende forslag til dåpspresanger.
Dåpen blir ofte den første muligheten til å treffe hele slekten og alle vennene på en gang. Dessuten blir det sannsynligvis noen nye møter mellom slekt og venner. Skal du være fadder til barnet, vil du kanskje gjerne legge litt mer penger eller tanke i dåpsgaven. Uansett har vi noen forslag og idéer til dåpspresanger og dåpsgaver her.

Dåpsgave gutt

Klassiske gripevennlige treleker, som tretog, bil av tre, puslespill av tre mm.
Spilledåse er en klassisk dåpspresang og dåpsgave som nesten alltid blir satt pris på.
Stol med barnets navn er en dåpsgave som har økt i popularitet i takt med at barna får større og større rom. En bra dåpsgave som varer lenge.
Bøker som dåpsgave er også veldig populært, kanskje en serie bøker av Astrid Lindgren.
Sølvskjeer var populært før i tiden men nå er det nesten ingen etterspørsel.
Kosedyr og bamser er også populære dåpgaver og en fin dåpspresang som viser omtanke.
Medlemskap i en fanclub, for eksempel samme fotballklubb som pappaen er engasjert i.

Dåpsgave fadder

Som fadder føler du kanskje et større press på å finne noe langsiktig.
Fond eller en form for sparing er ganske vanlig som gave
Å plante et tre er også noe som vokser i popularitet.
DVD bibliotek med klassiske filmer, som Emil, Disney, Pippi Langstrømpe, Egner
Dåpsgave jente
Spilledåse, kanskje i form av et kosedyr er også vanlige bra dåpsgaver.
Babyteppe med babyens navn innbrodert.
Sengetøy med navnet og fødseldato innbrodert.
Gullsmykke eller sølvsmykke gjerne som halskjede er en populær dåpsgave.
Håndklær med navnet innbrodert som dåpspresang.
DVD filmer i en hel serie av noe som du tror at foreldrene synes er kvalitetsbarnefilmer.
Dåpspresang smykke
Smykker i gull eller sølv er nesten alltid satt pris på både av foreldrene og av barnet når det etterhvert blir mer bevisst på hva man fikk i dåpsgaver. I middelhavslandene overøser man gjerne dåpsbarnet med gullsmykker uansett om det er en gutt eller jente. I Norge er det vanligst at jenter får gullsmykke i dåpsgave. Som smykke er det mest praktisk med halskjeder, kanskje stjernetegnet barnet er født i?
Min Babyboks gaveeske er en virkelig bra og unik dåpsgave
Uansett om det er en gutt eller jente, passer Min Babybok som dåpsgave. Med Min Babybok kan foreldrene enkelt lage en bok om sitt barns første år. Strukturen og malene finnes på nettet, og det er bare å laste opp bilder, fortelle om den første alt man er med på, og når man er ferdig er det bare å bestille en innbundet bok av det man har laget.
Nærmer det seg barneselskap?
Mange barn fyller år i løpet av høsten og ser med spenning fram til årets hendelse - sitt eget bursdagsselskap! Vi på grapevine hjelper så gjerne til med å fikse det beste selskapet. Med våre temaskattejakter kan du arrangere et annerledes og proft selskap hjemme! La barnet velge sitt yndlingstema - er det isprinsesser, superhelter eller pirater? Temaskattejaktene våre er den eneste aktiviteten du behøver - enkelt å arrangere og kjempegøy for barna! Så er det bare å legge til utkledning for dem som vil og mat og kake etter tema, så har du ordnet et selskap barna aldri glemmer! Barneselskap
dåpsgave

Halloweenmysteriet
Halloweenskattejakt for barna. I Halloweenmysteriet får barna hjelpe greve Vlad med å finne Gravenstein slotts gjemte skatt. For å klare det, må de løse spennende utfordringer fra hekser, vampyrer, monstre, spøkelser og trollmenn og slottets andre beboere. Alt du behøver, også diplomer, følger med.
For 4-6 år>> | For 7-10 år>>
Skattejakt: Prinsessemysteriet
Prinsessemysteriet er en morsom skattejakt der alle prinsessene får hjelpe prinsesse Lilja, Fiola og Linnea på slottet Morgendugg med å befri vennen deres prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til frosk og låst inn i slottets høyeste tårn.
For 4-6 år>> | For 7 -10 år>>
Skattejakt: Dinosaurmysteriet
Liker barnet ditt dinosaurer? Da er det denne skattejakten i dinosaurenes verden dere skal ha på barneselskapet eller for å gjøre noe spesielt ut av en annen anledning! Den rampete Pterodactylusungen Pelle har gjemt Diplodocusmamma Dianas seks egg - det blir barnas oppgave å finne eggene før de klekkes!
For 4-6 år>> | For 7 -10 år>>
Rebusløp / Skattejakt>>
 
Skattejakt: Detektivmysteriet
I Lillesund herjer den beryktede skurken "Skyggen" og mystiske ting skjer; verdifulle bøker forsvinner fra biblioteket. Byens klønete detektiv Fingal Finn tar på seg utfordringen med å finne bøkene, men bibliotekaren Bella Blære vet bedre og ber istedet barna hjelpe til - og hun utlyser en belønning til dem som kan finne de forsvunnede bøkene!
For 4-6 år>> | For 7-10 år>>
Skattejakt: Spøkelsesmysteriet
NYHET!

I Spøkelsesmysteriet trenger småspøkelsene Buu og Bøø hjelp av barna med å finne nøklene til Skjebnevillaens kjellerhvelv - for her ligger den hemmelige skatten, bevoktet av Gammelspøkelset i 100 år! Med spøkelser, monstre, hekser og trollmenn... Perfekt for barneselskap og ikke minst Halloweenfesten!
For 4-6 år>> | For 7-10 år>>
Sjørøverskattejakt: Skattejakt på de syv hav
Arranger det absolutt morsomste sjørøverfest med vår sjørøverskattejakt på de syv hav! Barna får begi seg ut på et spennende eventyr i jakten på den store sjørøverskatten. De får løse vriene gåter og utfordringer i sin søken etter skatten!
For 4-6 år>> | For 7-10 år>>

 

Rebusløp: Tema sommer
Et rebusløp som passer utmerket til alle sommerens fester, fra sommerbryllupet til grillfesten. Et rebusløp som smaker av vannmelon, is og grilldressing og gir garantert sommerstemning! Du får 22 ferdige spørsmål, du behøver bare å feste dem opp og aktiviteten til festen er fikset!
Rebusløp
Musikk-quiz: Sommerhits og landeplager
Her har du morsom underholdning for sommerens bilreiser og grillfester - en quiz spekket med landeplager og sommerhits. Kjenner du igjen 30 av de mest elskede sommerlåtene? Du får spilleliste og oppfølgingsspørsmål, alt fiks ferdig og med sommerstemning!
Mussikk-quiz
Skattejakt for barna!

Med vår ferdige skattejakt fikser du en morsom og profesjonell skattejakt for barna på bare noen minutter!
I skattejakten får du 30 ledetrådkort som du skriver ut og klipper fra hverandre, sammen med guiden som viser hvordan du enkelt arrangerer den morsomste skattejakten.
Skattejakt

Fest Underholdning Moro
Hos Grapevine.nu/norge finner du nedlastningsprodukter for fest, underholdning og moro!
Hos Grapevine.nu/norge finnes noe for enhver. Du søker fram produktene enten ved å velge en kategori - skattejakter, mordmysterier, prøvesmaking, quiz eller rebusløp, eller så velger du å søke ut fra hvem du søker under underholdningen for
Skattejakt for barna!
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor