Grapevine Norge
Grapevine Sverige
Grapevine.dk
Grapevine.deOm Min Babybok:
Vanlige Spørsmål >>
Om minbabybok >>
Fordelaktige tilbud på utskriftservice og profesjonell innbinding av boka >>

Min Babybok på andre språk:
Vil du gi bort Min Babybok til noen som vil lage boka på dansk, svensk, finsk eller engelsk? - Nå kan du kjøpe gaveeskene med Min Babybok på andre språk:
Bebisboken.se
Min Babybok på svensk
Dinbabybog.dk
Min Babybok på dansk
 
 

 
 
 

Mitt første år bok
Gave til nyfødt
Fyll-ut-bok
Dåpsgaver
Babyshower
 
© www.minbabybok.com | Mirago Media AB

Perfekt fyll-ut-bok for nybakte foreldre

Med en fyll-ut-bok fra Min Babybok blir det virkelig enkelt og lettvint å fylle inn barnets hendelser det første året. På Min Babybok finner man ferdige maler og en smart ukesdagbok slik at man ikke behøver å komme på alt selv. Boka skriver seg nesten av seg selv. Nja, ikke helt men nesten, fordi man får god inspirasjon og tips til hva man kan skrive i den. Liker man fyll-ut-bøker, kommer man til å elske Min Babybok der det er veldig enkelt å velge bort enkeltsider i boka, samt fortelle fritt om andre hendelser som er spesielle for akkurat ditt barn. Min Babybok er en fin gave til nybakte foreldre, eller man kjøper den til seg selv. Min Babybok er en stor forbedring av fyll-ut-bøker man skriver for hånd. Det blir mye lekrere og man slipper å framkalle de digitale bildene sine. Når man har fylt ut noen sider kan man invitere nøye utvalgte lesere til boka om din baby.

 

Fyll-ut-bok fra Min Babybok

På minbabybok.com finner du fine maler og enkle sider og bildeverktøy for å sette sammen en hel bok om ditt barns første år.. Sidene og spørsmålene ligger på internett, og du kan enkelt invitere utvalgte lesere til å del i sidene du skriver. Når boka er ferdig kan du enkelt skrive ut alt på din egen skriver eller bestille en innbinding av boka om ditt barns første år. Prisen for innbindingen er fra 169 kr. Priset pr stk reduseres med antallet du bestiller. Med minbabybok.com blir det virkelig enkelt og gjennomførbart å skrive en bok om barnets første tid. Nyblivne mødre er ofte på internett, og da er det enkelt å bare legge til noen rader om ukas fremskritt. Bildene har man ofte på pc'n, det er bare å laste dem opp - rett inn i boka.
Nyhet! Last inn bildene i Minbabybok.com fra Instagram via iPhone og Android.

Nærmer det seg barneselskap?

Mange barn fyller år i løpet av høsten og ser med spenning fram til årets hendelse - sitt eget bursdagsselskap! Vi på grapevine hjelper så gjerne til med å fikse det beste selskapet. Med våre temaskattejakter kan du arrangere et annerledes og proft selskap hjemme! La barnet velge sitt yndlingstema - er det isprinsesser, superhelter eller pirater? Temaskattejaktene våre er den eneste aktiviteten du behøver - enkelt å arrangere og kjempegøy for barna! Så er det bare å legge til utkledning for dem som vil og mat og kake etter tema, så har du ordnet et selskap barna aldri glemmer!

Alle grapevines temaskattejakter for barn i alderen 4-6 og 7-10 år finner du her>>

Behøver du tips om hvordan du ordner selskapet - les mer her>>
fyll-ut-bok
min babybok

 
Løs en egen påskekrim! Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en utfordrende, morsom og enkelt gjennomførbar mordgåte til middagen. Mordet på Mystery Manor krever ingen utkledning eller skuespillerinnsats av gjestene, men er et vrient mordmysterie som alle kan være med å løse.
Les mer og bestill>>
Påskeskattejakt: Eggejakten
La barna feire påsken litt ekstra i år! Først skal hønemor Agdas forsvunnede egg finnes ved hjelp av ledetråder, vriene gåter og spennende utfordringer som må løses, og etterpå finner de kanskje et påskeegg fullt av godteri! Kan utføres inne eller ute, for ett eller to barn, eller mange.
Eggejakten 4-6 år>>
Eggejakten 7-10 år>>
Skattejakt for barna UTENDØRS
En kjempemorsom skattejakt for barna, som skal skje utendørs. Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Perfekt til bursdagen eller for å gjøre familiefesten enda morsommere for barna.
Les mer og bestill>>
Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja | 60 års present - tips om du letar | Tips 65 års present