min babybok

 
 
 
 


Om Min Babybok:
Gave til nyfødt baby
Dåpsgaver - gavetips til ...
Gaveideer til babyshower
 
Mitt første år bok

 
Bebisboken.se
Min Babybok på svensk
Dinbabybog.dk
Min Babybok på dansk
 
 

Våra partnere:
Bebisboken Barn och kalas
Kalaslekar för barn
Skattejakt for barna!
Med vår ferdige skattejakt arrangerer du en profesjonell og morsom skattejakt for barna på bare noen minutter! Skattejakten er klar til bruk og fungerer i alle hjem. Du tilpasser selv lengde og vanskelighetsgrad ved å velge bort ledetråder. Perfekt til barneselskapet, bursdagen eller i jakten på påskeegget!
http://www.grapevine.nu/norge
 
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Kindergeburtstag - 10 Tipps
Børnefødselsdag - sådan arrangerer du den sjoveste fødselsdag!
 
 

Mitt første år bok
Gave til nyfødt
Fyll-ut-bok
Dåpsgaver
Babyshower


 
© www.minbabybok.com | Mirago Media AB

Gave til nyfødt

Leter du etter en fin og unik gave til nyfødt baby eller nybakte foreldre? Da har du kommet rett. Min Babybok er en barselgave som blir satt pris på! Det er vanskelig å vite hva man skal gi den nyfødte. Blir det en spilledåse, et babyteppe eller noen klesplagg? Med en gaveeske fra minbabybok.com er du sikker på en godt mottatt gave til nyfødt.


Babybok som gave til nyfødt

minbabybok.com - en moderne variant av de klassiske fyll-ut- bøkene. Når man har blitt mamma eller pappa vil man troligvis skrive ned iakttagelser om barnet sitt og barnets fremskritt. I mange år har man skrevet for hånd i forhåndstrykte bøker, og framkalt bilde som limes inn. Boka blir jo etterpå en fin minnebok til barnet om barnets første år.


Fyll-ut-bok fra Min Babybok

Nå finnes det et unikt og fint gaveprodukt som vender seg til nybakte mødre og fedre, nemlig minbabybok.com. Der kan man lage egne boksider online på internett og laste opp de digitale bildene sine. Akkurat som i de klassiske fyll-ut-bøkene finnes ferdige maler og artige fakta. Når du er ferdig kan du skrive ut boka hjemme eller få den utskrevet i 4 farger og innbundet for en så lav pris som 169 kr. Om du ikke vil vente til boka er ferdig med å dele barnets framskritt med mormor og farmor, kan du invitere dem inn som lesere av boka om din baby allerede etter noen sider. Det gjør du ved å sende en leserinvitasjon. På denne måten blir de delaktige i ditt barns framskritt hele veien. Min Babybok kan bestilles i en glad og fin gaveeske av håndlaget papir fra Nepal. Nyhet! Last inn bildene i Minbabybok.com fra Instagram via iPhone og Android.Nærmer det seg barneselskap?
Gave til nyfødt

Mange barn fyller år i løpet av høsten og ser med spenning fram til årets hendelse - sitt eget bursdagsselskap! Vi på grapevine hjelper så gjerne til med å fikse det beste selskapet. Med våre temaskattejakter kan du arrangere et annerledes og proft selskap hjemme! La barnet velge sitt yndlingstema - er det isprinsesser, superhelter eller pirater? Temaskattejaktene våre er den eneste aktiviteten du behøver - enkelt å arrangere og kjempegøy for barna! Så er det bare å legge til utkledning for dem som vil og mat og kake etter tema, så har du ordnet et selskap barna aldri glemmer!

Alle grapevines temaskattejakter for barn i alderen 4-6 og 7-10 år finner du her>>

Behøver du tips om hvordan du ordner selskapet - les mer her>>

Invitasjonskort

Er du på jakt etter gratis kort-maler du kan laste ned eller innbydelser du kan lage selv på nett?
Invitasjonskortet skal både gi et totalinntrykk av hva slags fest eller selskap dette handler om, og det skal enkelt formidle nøkkelinformasjon i invitasjonen: Hva, Når, Hvor og Hvordan, og frist for svar.
Tidligere sendte man innbydelseskort med vanlig post. Det innebar å kjøpe, skrive ut eller trykke invitasjonskortene, legge dem i konvolutter og slikke på frimerker, men idag er det vanligere at man løser det elektronisk via mail, sms eller facebook.


Å sende invitasjoner elektronisk går fortere enn med posten, men man bør jo sørge for at utseendet og inntrykket blir like fint som et trykket invitasjonskort som kommer i posten! Viktigheten av en god layout, bilder og design skal ikke nedvurderes bare fordi man sender invitasjonskortene digitalt

.
Grapevine har utviklet en app som heter Grapevine Party Invitations som er tilgjengelig både for Android og IOS, som lager ordentlig fine innbydelser ved hjelp av vakre bakgrunnsbilder som gir den rette stemningen til selskapet eller festen du inviterer til. Om du heller vil bruke et eget bilde, laster du bare opp og bruker dette når du lager invitasjonskort i appen.

Invitasjonskort gratis app

leker til barnebursdag
Barneselskapspakke: Safariselskap
La barna begi seg ut på safari og løse seks spennende utfordringer. Hvert barn får et safaripass som de limer dyremerker i. Du får alt du behøver, fra invitasjonskort til ferdig aktivitet med ufordringer, safaripass, dyremerker, diplom og til og med en liten malebok som alle kan ta med seg hjem.
Les mer og bestill>>
barneselskap aktiviteter
Skattejakt for barna UTENDØRS
En kjempemorsom skattejakt for barna, som skal skje utendørs. Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Perfekt til bursdagen eller for å gjøre familiefesten enda morsommere for barna.
Bestill skattejakten>>
bursdag oslo
Rebusløp: Hvem er jeg?
En morsom dyrequiz! Spørsmålet er Hvem er jeg? Og svaralternativene er i bilder. Det er derfor denne quizen er spesielt morsom også for de små barna. De litt større barna leser de korte ledetrådene selv. Passer for barn fra 3 år. Rebusløp oppgaver for barn, tema rebusløp, rebusløp oppgaver
Les mer og bestill>>

 

Rebusløp: Tema sommer
Et rebusløp som passer utmerket til alle sommerens fester, fra sommerbryllupet til grillfesten. Et rebusløp som smaker av vannmelon, is og grilldressing og gir garantert sommerstemning! Du får 22 ferdige spørsmål, du behøver bare å feste dem opp og aktiviteten til festen er fikset!
Rebusløp
Musikk-quiz: Sommerhits og landeplager
Her har du morsom underholdning for sommerens bilreiser og grillfester - en quiz spekket med landeplager og sommerhits. Kjenner du igjen 30 av de mest elskede sommerlåtene? Du får spilleliste og oppfølgingsspørsmål, alt fiks ferdig og med sommerstemning!
Mussikk-quiz
Skattejakt for barna!

Med vår ferdige skattejakt fikser du en morsom og profesjonell skattejakt for barna på bare noen minutter!
I skattejakten får du 30 ledetrådkort som du skriver ut og klipper fra hverandre, sammen med guiden som viser hvordan du enkelt arrangerer den morsomste skattejakten.
Skattejakt
Fest Rebusløp - Skattejakt-Underholdning-Moro
Hos Grapevine.nu/norge finner du nedlastningsprodukter for fest, underholdning og moro!
Hos Grapevine.nu/norge finnes noe for enhver. Du søker fram produktene enten ved å velge en kategori - skattejakter, mordmysterier, prøvesmaking, quiz eller rebusløp, eller så velger du å søke ut fra hvem du søker under underholdningen for