min babybok

BESTILL EN NY KONTO PÅ MIN BABYBOK>>
Velg kontotype og bestill aktiveringskode.
SETT OPP KONTO med aktiveringskode>>
Velg brukernavn og passord. Du behøver en aktiveringskode, som du mottar etter at du har bestilt (eller som du har fått i gaveeske).
BESTILL Min Babybok GAVEBOKS>>
Gi bort Min Babybok i gave i eksklusiv gaveeske.
LOGG INN PÅ MIN BABYBOK >>

Følg oss på facebook:
 

Om Min Babybok:
Gave til nyfødt baby
Dåpsgaver - gavetips til ...
Gaveideer til babyshower
 
Mitt første år bok
Vanlige Spørsmål >>
Om minbabybok >>
Fordelaktige tilbud på utskriftservice og profesjonell innbinding av boka >>

Min Babybok på andre språk:
Vil du gi bort Min Babybok til noen som vil lage boka på dansk, svensk, finsk eller engelsk? - Nå kan du kjøpe gaveeskene med Min Babybok på andre språk: namntavla
Bebisboken.se
Min Babybok på svensk
Dinbabybog.dk
Min Babybok på dansk
Vauvakirja.com
Min Babybok på finsk
Bookaboutbaby.com
Min Babybok på engelsk

Våra partnere:
Skattejakt
Skattejakt for barna!
Med vår ferdige skattejakt arrangerer du en profesjonell og morsom skattejakt for barna på bare noen minutter! Skattejakten er klar til bruk og fungerer i alle hjem. Du tilpasser selv lengde og vanskelighetsgrad ved å velge bort ledetråder. Perfekt til barneselskapet, bursdagen eller i jakten på påskeegget!
http://www.grapevine.nu/norge
mordmysterie
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Baby Shower tips Present till nyfödd
 
 
 

Mitt første år bok
Gave til nyfødt
Fyll-ut-bok
Dåpsgaver
Babyshower
Twitter
Globetrotter?
Allaminaresor.se
 
© www.minbabybok.com | Mirago Media AB

Gave til nyfødt

Leter du etter en fin og unik gave til nyfødt baby eller nybakte foreldre? Da har du kommet rett. Min Babybok er en barselgave som blir satt pris på! Det er vanskelig å vite hva man skal gi den nyfødte. Blir det en spilledåse, et babyteppe eller noen klesplagg? Med en gaveeske fra minbabybok.com er du sikker på en godt mottatt gave til nyfødt.


Babybok som gave til nyfødt

minbabybok.com - en moderne variant av de klassiske fyll-ut- bøkene. Når man har blitt mamma eller pappa vil man troligvis skrive ned iakttagelser om barnet sitt og barnets fremskritt. I mange år har man skrevet for hånd i forhåndstrykte bøker, og framkalt bilde som limes inn. Boka blir jo etterpå en fin minnebok til barnet om barnets første år.


Fyll-ut-bok fra Min Babybok

Nå finnes det et unikt og fint gaveprodukt som vender seg til nybakte mødre og fedre, nemlig minbabybok.com. Der kan man lage egne boksider online på internett og laste opp de digitale bildene sine. Akkurat som i de klassiske fyll-ut-bøkene finnes ferdige maler og artige fakta. Når du er ferdig kan du skrive ut boka hjemme eller få den utskrevet i 4 farger og innbundet for en så lav pris som 169 kr. Om du ikke vil vente til boka er ferdig med å dele barnets framskritt med mormor og farmor, kan du invitere dem inn som lesere av boka om din baby allerede etter noen sider. Det gjør du ved å sende en leserinvitasjon. På denne måten blir de delaktige i ditt barns framskritt hele veien. Min Babybok kan bestilles i en glad og fin gaveeske av håndlaget papir fra Nepal. Nyhet! Last inn bildene i Minbabybok.com fra Instagram via iPhone og Android.

Vil du legga til denne siden som favoritt slik at du lett finner den igjen når du behøver en gave til en nybakt mamma og baby klikk her>>


Nærmer det seg barneselskap?
Gave til nyfødt
Babybok som gave til nyfødt

Mange barn fyller år i løpet av høsten og ser med spenning fram til årets hendelse - sitt eget bursdagsselskap! Vi på grapevine hjelper så gjerne til med å fikse det beste selskapet. Med våre temaskattejakter kan du arrangere et annerledes og proft selskap hjemme! La barnet velge sitt yndlingstema - er det isprinsesser, superhelter eller pirater? Temaskattejaktene våre er den eneste aktiviteten du behøver - enkelt å arrangere og kjempegøy for barna! Så er det bare å legge til utkledning for dem som vil og mat og kake etter tema, så har du ordnet et selskap barna aldri glemmer!

Alle grapevines temaskattejakter for barn i alderen 4-6 og 7-10 år finner du her>>

Behøver du tips om hvordan du ordner selskapet - les mer her>>
 
leker til barnebursdag
Barneselskapspakke: Safariselskap
La barna begi seg ut på safari og løse seks spennende utfordringer. Hvert barn får et safaripass som de limer dyremerker i. Du får alt du behøver, fra invitasjonskort til ferdig aktivitet med ufordringer, safaripass, dyremerker, diplom og til og med en liten malebok som alle kan ta med seg hjem.
Les mer og bestill>>
barneselskap aktiviteter
Skattejakt for barna UTENDØRS
En kjempemorsom skattejakt for barna, som skal skje utendørs. Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Perfekt til bursdagen eller for å gjøre familiefesten enda morsommere for barna.
Bestill skattejakten>>
bursdag oslo
Rebusløp: Hvem er jeg?
En morsom dyrequiz! Spørsmålet er Hvem er jeg? Og svaralternativene er i bilder. Det er derfor denne quizen er spesielt morsom også for de små barna. De litt større barna leser de korte ledetrådene selv. Passer for barn fra 3 år. Rebusløp oppgaver for barn, tema rebusløp, rebusløp oppgaver
Les mer og bestill>>

 

Rebusløp: Tema sommer
Et rebusløp som passer utmerket til alle sommerens fester, fra sommerbryllupet til grillfesten. Et rebusløp som smaker av vannmelon, is og grilldressing og gir garantert sommerstemning! Du får 22 ferdige spørsmål, du behøver bare å feste dem opp og aktiviteten til festen er fikset!
Rebusløp
Musikk-quiz: Sommerhits og landeplager
Her har du morsom underholdning for sommerens bilreiser og grillfester - en quiz spekket med landeplager og sommerhits. Kjenner du igjen 30 av de mest elskede sommerlåtene? Du får spilleliste og oppfølgingsspørsmål, alt fiks ferdig og med sommerstemning!
Mussikk-quiz
Skattejakt for barna!

Med vår ferdige skattejakt fikser du en morsom og profesjonell skattejakt for barna på bare noen minutter!
I skattejakten får du 30 ledetrådkort som du skriver ut og klipper fra hverandre, sammen med guiden som viser hvordan du enkelt arrangerer den morsomste skattejakten.
Skattejakt
Fest Rebusløp - Skattejakt-Underholdning-Moro
Hos Grapevine.nu/norge finner du nedlastningsprodukter for fest, underholdning og moro!
Hos Grapevine.nu/norge finnes noe for enhver. Du søker fram produktene enten ved å velge en kategori - skattejakter, mordmysterier, prøvesmaking, quiz eller rebusløp, eller så velger du å søke ut fra hvem du søker under underholdningen for
Skattejakt for barna!
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja | 60 års present - tips om du letar | Tips 65 års present
Powered by Olark