Skattejakt
Grapevine
Goodies.nu
Fira fest


Om Min Babybok:
Gave til nyfødt baby
Dåpsgaver - gavetips til ...
Gaveideer til babyshower
 
 
 
 

Min Babybok på andre språk:
Vil du gi bort Min Babybok til noen som vil lage boka på dansk, svensk, finsk eller engelsk? - Nå kan du kjøpe gaveeskene med Min Babybok på andre språk:
Bebisboken.se
Min Babybok på svensk
Dinbabybog.dk
Min Babybok på dansk
 
 

 
 
 


Gave til nyfødt
Fyll-ut-bok
Dåpsgaver
Babyshower
 
© www.minbabybok.com | Mirago Media AB

Mitt første år bok

Det første året skjer det veldig mye i babyens liv. De går fra fullstendig hjelpeløse og ute av stand til annen kommunikasjon enn klynk og skrik til små sjarmerende babyer med egen vilje og evne til å vise hva de vil. Det første året som mamma er også en veldig heftig og begivenhetsrik reise. Hver uke skjer det mye som man vil kunne huske lenge etter det første året. Når barnet ditt kommer opp i 8-9 års-alderen blir mitt første år boka ofte deres yndlingsbok og også foreldrene får seg et herlig tilbakeblikk på alt man var med på det første året som barn og som forelder.

Mitt første år album

Med Min Babybok har du mulighet til å laste opp mer enn 100 bilder gjennom det første året. Når man sål skriver ut eller får den utskrevet, har man ikke bare et mitt første år album, men også en mitt første år bok med tekster som er organisert etter babyens utvikling i løpet av året.

Mine første år bok

Mine første år husker jeg ikke så mye fra, av naturlige årsaker, men det finnes noen bilder og filmer og jeg har hørt foreldrene mine fortelle hvordan jeg var som barn. Men selv foreldrene glemmer ganske fort, og blander sammen hva som skjedde med hvilket av de forskjellige barna. Tenk etter selv, hva husker du selv fra dine første år? I beste fall fantes det jo en håndskrevet mine første år bok som du fikk av foreldrene dine som barn. Om ikke, blir det nok vanskelig å få fram informasjon og anekdoter fra de første årene på jorda. Tenk på det når det gjelder dine barn, at det er enklest at du skriver ned i løpet av det første året det du ønsker å formidle til barna. Noen år senere kan det være for sent. Les mer om Min Babybok og et godt tilbud under.

Mitt første år bok gave til nyfødt

For en god start du gir foreldrene og barnet om du gir bort Min Babyboks mitt første år bok som presang når de akkurat har kommet hjem fra barsel! Ofte blir den første tiden etter fødselen en litt rolig og tilbaketrukket tid, og man vil bli bedre kjent med babyen sin enn andre før man forlater hjemmet for turneer og hverdagseventyr. Vil du sende Min Babybok som gave til nyfødt, gjør du dette enkelt ved å fylle ut skjemaet lenger ned på siden.

Mitt første år boka fra Min Babybok. Perfekt gave til nybakte foreldre.

Mitt første år bok fra min babybok. Lag den fineste minnebok om barnets første år på nettet, og få den utskrevet og innbundet når du er ferdig med den. Hver dag blir det født minst 150 babyer i landet og deres utvikling er mildest talt rask. Behøver du en fin dåpsgave eller dåpspresang med rask leveranse? Min Babybok sendes direkte med A-post hver hverdag når du bestiller før kl 16. Send til deg selv eller direkte til de nybakte foreldrene.

Mitt første år i livet husker man jo ikke, om man ikke får det dokumentert av foreldrene sine. Man kan alltids lage en egen scrapbook om mitt første år men mange rekker ikke alt når man har fullt opp med alt det nye det innebærer å være småbarnsforeldre. En del får mitt første år bok som presang av noen nær og kjær. En del får boka som dåpspresang. De fleste bøkene om mitt første år selges i bokhandelen og det er meningen at man skal fylle inn for hånd hva som hender med babyen den første tiden. Mange begynner å fylle ut sin mitt første år bok men mange mister gnisten og når ikke hele veien fram. Hva gjør man da med de tomme sidene? Og hva gjør man om man har en mindre leselig håndskrift. Det blir liksom en litt halvferdig minnebok om det første året. Det kan også være ganske omstendelig å først velge bilder, framkalle dem og tilslutt lime inn i sin mitt første år bok. Hvorfor ikke bare lage minneboken om mitt første år direkte på nettet? Fyll ut malene, last opp bilder og legg enkelt til små tekstbiter hver uke. Når man føler seg ferdig, kan man enkelt skrive ut bare de sidene man har fylt ut. Man slipper tomme sider og man slipper å framkalle bilder av babyen. Alt havner i en fin innbundet minnebok om mitt første år. Så har vi jo fenomenet at det første barnet skriver man om i hans eller hennes mitt første år bok men med det andre barnet er det vanskelig å få tid. Skulle du ha en halvferdig bok hjemme, er Min Babybok en enkel måte å komme i kapp på. Se www.minbabybok.com om du har en halvferdig bok om det første året hjemme.

Mitt første år fra Minbabybok.com
Mitt første år fra Minbabybok.com er en kjempefin gave til nybakte foreldre, det går også fint å sende den direkte til den nyfødte på samme måte som å sende blomster. Vil du vite mer om mitt første år boka fra Min Babybok? Se filmen om hvordan det fungerer under:
Min Babybok
Mitt første år fra Minbabybok.com

 
BESTILL Skattejakter her
 
Løs en egen påskekrim! Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en utfordrende, morsom og enkelt gjennomførbar mordgåte til middagen. Mordet på Mystery Manor krever ingen utkledning eller skuespillerinnsats av gjestene, men er et vrient mordmysterie som alle kan være med å løse.
Les mer og bestill>>
Påskeskattejakt: Eggejakten
La barna feire påsken litt ekstra i år! Først skal hønemor Agdas forsvunnede egg finnes ved hjelp av ledetråder, vriene gåter og spennende utfordringer som må løses, og etterpå finner de kanskje et påskeegg fullt av godteri! Kan utføres inne eller ute, for ett eller to barn, eller mange.
Eggejakten 4-6 år>>
Eggejakten 7-10 år>>
Skattejakt for barna UTENDØRS
En kjempemorsom skattejakt for barna, som skal skje utendørs. Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Perfekt til bursdagen eller for å gjøre familiefesten enda morsommere for barna.
Les mer og bestill>>

 

Rebusløp: Tema sommer
Et rebusløp som passer utmerket til alle sommerens fester, fra sommerbryllupet til grillfesten. Et rebusløp som smaker av vannmelon, is og grilldressing og gir garantert sommerstemning! Du får 22 ferdige spørsmål, du behøver bare å feste dem opp og aktiviteten til festen er fikset!
Rebusløp
Musikk-quiz: Sommerhits og landeplager
Her har du morsom underholdning for sommerens bilreiser og grillfester - en quiz spekket med landeplager og sommerhits. Kjenner du igjen 30 av de mest elskede sommerlåtene? Du får spilleliste og oppfølgingsspørsmål, alt fiks ferdig og med sommerstemning!
Mussikk-quiz
Skattejakt for barna!

Med vår ferdige skattejakt fikser du en morsom og profesjonell skattejakt for barna på bare noen minutter!
I skattejakten får du 30 ledetrådkort som du skriver ut og klipper fra hverandre, sammen med guiden som viser hvordan du enkelt arrangerer den morsomste skattejakten.
Skattejakt
 
Lekar till festen Tipspromenader Tips på mordmiddags tema
     
Barnkalas tips & idéer Tipspromenad fotboll Barnkalas tips
     
Fyll-i-bok-bebis | Present till nybliven mamma | Presentboken om mig | Present till nyfödd | Mitt första år bok
Skicka present till bebis
| Mitt första år med Bebisboken | Vauvakirja | 60 års present - tips om du letar | Tips 65 års present