Vanlige Spørsmål >>
Om minbabybok >>
 
 
 
 

Følg oss på facebook:
 

Svenska bra länkar
Goodies Pyssel för barnfamiljer gratis
 
 
 

Blogg om Fest Grapevine
10 tips til barnebursdag og barneselskap
Barneselskap med pirattema - her finner du litt tips for sjørøverfesten!
Skattejakt i barnehagen og førskolegruppa
Skattejaktene som topper barneselskapet!
 
 

 
© www.minbabybok.com | Mirago Media AB

LAG EN NAVNEPLAKAT TIL BARNET DITT!

På minbabybok.com kan du enkelt lage en søt personlig navneplakat til barnet ditt - HELT GRATIS! Du fyller ut barnets navn, dato og tidspunkt for fødselen, vekt og lengde. Velg det designet du liker best. Skriv den ut, i farge og gjerne på et litt tykkere papir for best resultat. Til slutt rammer du inn navneplakaten og henger den opp, f.eks over babysengen. Alle navneplakatene har A4-format, så det er lett å finne en ramme som passer.


Hos oss på minbabybok.com lager du din personlige navneplakat HELT GRATIS!


En fint innrammet navneplakat kan også være en fin liten gave til en som nettopp har fått baby!
Lag den fineste boka om ditt barns første år!
Nesten like enkelt som det er å lage en navneplakat til barnet ditt, er det å lage en hel bok om ditt barns første år! Ved hjelp av maler lager du fine temasider om barnets utvikling og skriver om deres spennende hverdag i ukesdagboka.

Les mer og bestill en egen konto på minbabybok.com her>>
 

Fler tips til Barnebursdag og Barneselskap

 

 


Er du på jakt etter gratis kort-maler du kan laste ned eller innbydelser du kan lage selv på nett?
Invitasjonskortet skal både gi et totalinntrykk av hva slags fest eller selskap dette handler om, og det skal enkelt formidle nøkkelinformasjon i invitasjonen: Hva, Når, Hvor og Hvordan, og frist for svar.
Tidligere sendte man innbydelseskort med vanlig post. Det innebar å kjøpe, skrive ut eller trykke invitasjonskortene, legge dem i konvolutter og slikke på frimerker, men idag er det vanligere at man løser det elektronisk via mail, sms eller facebook.


Å sende invitasjoner elektronisk går fortere enn med posten, men man bør jo sørge for at utseendet og inntrykket blir like fint som et trykket invitasjonskort som kommer i posten! Viktigheten av en god layout, bilder og design skal ikke nedvurderes bare fordi man sender invitasjonskortene digitalt

.
Grapevine har utviklet en app som heter Grapevine Party Invitations som er tilgjengelig både for Android og IOS, som lager ordentlig fine innbydelser ved hjelp av vakre bakgrunnsbilder som gir den rette stemningen til selskapet eller festen du inviterer til. Om du heller vil bruke et eget bilde, laster du bare opp og bruker dette når du lager invitasjonskort i appen.

Invitasjonskort gratis app

 
LAG FINE INVITASJONSKORT TIL BARNEBURSDAGEN - HELT GRATIS!

LAG FINE INVITASJONSKORT TIL BARNEBURSDAGEN - HELT GRATIS!

I vår enkle invitasjonsfikser lager du enkelt fine invitasjonskort til barneselskapet eller festen, helt gratis. Velg layout, skriv inn teksten og klikk på knappen, så får du et fiks ferdig invitasjonskort til å skrive ut, helt gratis! En link til invitasjonskortet sendes på mail til deg, så vet du hvor du har den. Prøv deg fram, og lag så mange invitasjonskort du vil!

LAG FINE INVITASJONSKORT HER>>

TIPS TIL BARNESELSKAP
TIPS TIL BARNESELSKAP!

10 tips til barneselskapet! Hvem skal man invitere? Hvor lenge? Hvor mange? Mat, drikke og kake? Leker?

10 TIPS TIL BARNEBURSDAG & BARNESELSKAP>>

Å arrangere barneselskap er noe alle foreldre stilles overfor før eller senere. Et riktig vellykket selskap kan behøve litt planlegging. Her kommer noen allmenne tips og idéer å tenke på foran neste feiring!

8 korte tips om barnebursdag her>>

Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Løs en egen påskekrim! Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
Mordet på Mystery Manor er en utfordrende, morsom og enkelt gjennomførbar mordgåte til middagen. Mordet på Mystery Manor krever ingen utkledning eller skuespillerinnsats av gjestene, men er et vrient mordmysterie som alle kan være med å løse.
Les mer og bestill>>
Påskeskattejakt: Eggejakten
Påskeskattejakt: Eggejakten
La barna feire påsken litt ekstra i år! Først skal hønemor Agdas forsvunnede egg finnes ved hjelp av ledetråder, vriene gåter og spennende utfordringer som må løses, og etterpå finner de kanskje et påskeegg fullt av godteri! Kan utføres inne eller ute, for ett eller to barn, eller mange.
Eggejakten 4-6 år>>
Eggejakten 7-10 år>>
Skattejakt for barna UTENDØRS
Skattejakt for barna UTENDØRS
En kjempemorsom skattejakt for barna, som skal skje utendørs. Fungerer i hagen, på gårdsplassen, i parken og på lekeplassen. Du får alt klart til bruk, legger til noen enkle rekvisita og skattejakten er kjapt klar. Perfekt til bursdagen eller for å gjøre familiefesten enda morsommere for barna.
Les mer og bestill>>